Övrigt / Annat

Text: Dagbok 1 fuskvegetarian och höglöpande goskatt

Ja ja jag vet jag klarar aldrig av att bli en äkta vegan eller vegetarian...för jag gillar köttet för mycket...suck...men jag vill egentligen inte äta upp mina kompisar. Idag har jag ätit korv stackars gris ...men god var hen helt klart...så idag var jag inte heller vego alls...Jag är ju en sådan där periodare på kött och vegetariskt men just nu e jag kötteterian högst motvilligt dock.

Sedan e det det här med katterna de e ju det sötaste som finns mina älskade Kesella och Mozzarella men just nu så e mozzarella billig för hon höglöper...vet ni hur en höglöpande katt låter?om inte så kan jag tala om att det låter som om du klämt svansen i dörren enda skillnaden är att hon inte slutar skrika när man öppnar dörren.. Hon slutar bara skrika när hon sover och tack och lov så gör hon det ganska ofta.

Mitt mående då Hur e de? Tja mår ganska bra har hängt med två Jehovas vittneskompisar i eftermiddag och kikat på broadcasting från usa som handlade om ångest och oro och vad Jehova och Jesus och bibeln kan hjälpa oss när ångesten och öron tar tag i oss. Var väldigt gripande.
Jag e själv så tacksam att jag inte varit på sjukan på två veckor och hoppas jag kan stanna hemma länge till...men det gror en oro i mig för jag vet ju hur fort det kan skifta i mitt humör. Tyvärr. .men försöker leva en dag i taget. Det var allt för mig.

Kommentarer
- Kommentarer saknas

Information
Skapad:
2019-05-07 22:21
Besök:
796
Poäng:
Ingen har röstat
Besökare:
- Ingen än...

COPYRIGHT © Lyriksidan 2021 - info@lyriksidan.se - Texter ägs av respektive författare