Noveller / Erotik

Novell: ett första försök.

Båda två hade väntat tålmodigt utan att försöka pressa fram en chans eller ett tillfälle att träffas. Redan första gången deras blickar möttes hade ett upphetsat lugn spridit sig inom dem, men de hade inte talat med varandra. Så hade det fortsatt, deras blickar sökande längs varandras linjer och former när de passerade varandra i korridoren, med en kittlande vetskap om vad det hela skulle leda till som fick deras sinnen att kuva.

Hennes tankar som alltid innan varit samlade och kategoriserade, organiserade och duktiga vägrade lyssna hennes order, flög omkring som vansinniga i hennes huvud och hon kunde inte koncentrera sig, inte få något gjort. Hon gick för att ta ett glas vatten. Det knöt sig i magen på henne när de såg varandra, han log. Han log vackert, gentlemannamässigt. Han log som om han ville och kunde slita av hennes klänning i ett enda drag, skrattandes men med oerhörd ömhet fördriva en lock från hennes ansikte, för han skulle kyssa henne – hårt! – i ländryggen, med fingret längs ryggraden mot---

hon svepte snabbt sitt vattenglas! tittade ner i golvet och gick därifrån. Inte för att hon skämdes utan för att inte åka dit för förargelseväckande beteende, hon skulle köpa en lägenhet och ville inte ha en prick i registret. Dessutom kände hon svetten komma och gick in på toaletten.

Hon andades tungt och observerade sin spegelbild. En ung kvinna, vilken som helst. Hade tre längre förhållanden bakom sig, hon hade blivit våt förut, sexuellt upphetsad. Men det här var något nytt. Det här var inte ett val, det var ett måste. Inte ett roligt nöje, utan ett blodigt allvar, ett innerligt behov starkare än mat och hunger.

…På andra sidan väggen stod Gustav och tänkte likadant.
De hade aldrig hört varandra tala, kände inte igen varandras röster. Det skulle de aldrig heller göra, det gjorde ingenting och var inte nödvändigt. Ord var överflödiga.
     I ärlighetens namn visste de knappt hur den andre såg ut. Det kände igen varandra på känslorna som väcktes när de var i närheten, organen som tändes till liv och blodet som strömmade i ådrorna. Den var en sanslös känsla och en skräckinjagande känsla. En känsla av en total maktlöshet och en enorm njutning.

Hon steg ut ur badrummet och snuddade vid honom då han precis gått förbi. Hon kände kavajkanten mot sin hand och en blixt for genom henne, och en hand kramade hennes hjärta. De stannade upp och såg på varandra, deras blickas så fasta och djuriska, förstenade. Sen fortsatte de åt varsitt håll, men mot samma tanke.

Hon började tappa mod, kanske var det inte meningen ändå, kanske skulle inget självklart hända som kastade dem i varandras famnar. Kanske skulle hon bara ta och bjuda in honom. Kanske…men hon visste att det här inte skulle bli en normal förbindelse och då skulle hon inte heller behandla den därefter.

Veckorna gick, släpade sig fram som år samtidigt som de fladdrade förbi som sekunder, fyllda av lustfyllda äventyr utan beröring, utan orgasm, utan utsläpp och avspänning. Det var olidligt att se honom i matsalen, de kunde inte längre se på varandra utan undvek att möta ögon. Onanerade febrilt i lugnet av sitt eget hem men kunde inte släppa tanken av varandra och gav upp, duschade och gick och la sig.

När hon hade varit nere på stan hade hon sprungit in i sin väninna, de shoppade, åt och åkte hem till henne. I all hast glömde hon bilen på stan och fick åka tillbaka strax innan stängningsdags och hämta den. Hon tog hissen upp på taket, och där stod den alldeles för sig själv…nästan. Kanske var ett femtal bilar kvar men relativt lite. Hon hade aldrig vart här så sent. Det var mörkt ute, höstdystert och en ilande vind som piskade hennes nacke när håret blåste åt sidan. Det hördes på rösterna från nedanför att det var lilllördag.

Plötsligt kände hon en hand mot hennes rygg, med ett lätt tryck letade den sig runt hennes midja, trycket blev hårdare, med båda händerna masserades hennes axlar. Hårt. Passionerat. Förväntansfullt. Hon visste genast vem det var men tittade inte bakåt. De slutade, drog försiktigt bort håret och kysste hennes nacke. Hon blev alldeles varm, värmen spred sig snabbt, hon fullkomligt brann i fittan. Deras andning var tung och snabb. Hon började sakta gnida sin rumpa not honom, kände hans erektion genom jackan. Han kved, slängde av sig jackan och kastade runt henne. De stod ansikte mot ansikte och nu var väntan över. De möttes i den hetaste kyssen de någonsin upplevt.

Inom loppet av några sekunder var de helt nakna och den innan kalla vinden fungerade som en leksak, som eggade deras begär och höjde deras sinnen. Han la sig ner på betongen och drog henne med sig, hon ställde sig på knä ovanför hans ansikte. Han såg hennes pulserande klitoris och våta fitta och hon såg hans erektion om möjligt bli ännu hårdare. Han började slicka henne febrilt och hon tjöt av lycka, hon var så nära orgasm att hon var tvungen att stiga av. Hon letade sig snabbt neråt och kysste hans innerlår retsamt – och långsamt.

De såg på varandra, djupt och intensivt när hennes fladdrande läppar sög tag om hans ollon och hans kropp gav ett stort ryck av vällust. Hon sög honom hårt och lidelsefullt, snabbt och långsamt, mjukt och brutalt. Ingen hade någonsin förr känt sådan njutning som nu. Han kunde inte fortsätta och drog henne uppåt, de lutade not det kalla räcket och temperaturchocken fick det nästan att gå för dem innan de hann ligga med varandra. De stod upp och det tog inte lång tid tills de exploderade i gemensam orgasm!

Kommentarer
den var jättebra!
Skrivet av: RANDIGSTRUMPA(T) 2007-01-01 22:19

COPYRIGHT © Lyriksidan 2019 - info@lyriksidan.se - Texter ägs av respektive författare