Noveller / Verklighetsbaserat

Novell: Våldtäkten

Jag gick uppför trapporna i det gamla höghuset. Tog ett steg, tog ett till steg.. Jag var påväg till min kompis, Charlotte, som är jämngammal med mej (18 år). Hon bodde oturligt nog på översta våningen, alldeles ensam. Jag brukade komma och hälsa på nästan varje dag, för att se till att hon mådde bra. Jag kom till översta våningen och knackade på hennes dörr. Ingen kom och öppnade, så jag knackde igen. Jag öppnade postluckan som satt på dörren och kikade in.
- Hallå, är du hemma? frågade jag.

Jag hörde några snyftningar och en duns i golvet. Hon var hemma, men varför var hon ledsen? Hon var på en fest igår, men det kunde väl inte ha hänt något där? Jag tog tag i dörrhandtaget och tryckte ner det. Dörren var olåst. Så jag öppnade försiktigt dörren, som såklart skulle börja knaka och gnissla så fort man rörde på den! Jag klev in i hallen, stängde dörren och låste om mej. Sen stog jag still ett tag för att hon för hoppningsvis inte skulle märka att hon inte var ensam längre. Jag "spetsade" öronen för att höra vart snyftningarna kom ifrån. Hennes snyftningar övergick till gråt och ett illtjut. Då visste jag direkt vart hon var, i badrummet! Jag sprang till badrummet så ljudlöst ja kunde, öppnade dörren snabbt och stängde den igen efter att jag hade gått in.

Hon satt på golvet i bara underkläder, med ryggen vänd mot mej.
- Vad gör du här? muttrade hon.
- Jag tänkte hälsa på och se hur du har det.. också hörde jag ju dej och blev orolig! svarade jag och försökte låta lugn. Hon vände sej om och hennes klarblå ögon tittade rakt in i mina.
- Men snälla gå! snyftade hon med en pipig men bestämd röst, medan några nya tårar rann ner för kinderna.
- Jag vill ju vara ensam, helt ENSAM!! skrek hon till mej och la ner huvudet mot sina knän. Jag ville stanna, fråga hur hon mådde, fråga varför hon var ledsen, och dricka en kopp varm choklad medans hon berättade. Men hon ville ju att ja skulle gå, inte kunde jag väl gå och lämna henne ensam här. Jag sa bestämt:
- Jag stannar.
En lång och tung suck kom ut ur hennes lilla mun. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga: "Jag är ledsen att jag bryr mej om dej, och att jag lägger mej i ditt liv". Nej, det går inte. Jag tog en pappersservett ifrån servetthållaren. Sen satte jag mej ner framför henne på golvet och torkade hennes tårar.

- Festen igår.. sa hon tyst.
- Ja, vad hände? frågade jag med en lugnande ton.
- Ähh.. sa hon och stönade.
Hon började att gråta igen, stora tårar sipprade ner för kinderna. Jag själv, som kan verka okänslig på ytan, är hur sårbar som helst. Hennes sorg smittade av sej och snart satt även jag och snyftade.
- Vad hände? upprepade jag.
Hon tittade bort.
- Jag drack så att jag blev full. Jag träffade en kille, han verkade så söt och trevlig. Vi dansade, men sen blev jag trött.
Charlotte stannade upp och tittade förskräckt, vid blotta tanken på vad som hände sen. Hon tittade ner i golvet och fortsatte att berätta:
- Han sa att han kunde skjutsa hem mej, och jag godtog erbjudandet. Vi gick iväg mot hans nya och moderna bil. Han öppnade dörren för mej som en riktig gentleman, och jag gick in och tog på mej säkerhetsbältet.

- Vad hände sen? frågade jag.
- Han klev in i bilen och körde iväg. jag beskrev vägen för honom men han körde åt ett annat håll. Jag skrek att han skulle vända om och köra mej hem. Men han lyssnade inte. Han svängde in på en skogsväg, körde en bit och stannade. Jag slet av mej bältet och slängde upp bildörren. Sen sprang jag ut men han följde efter mej, och han var mycket snabbare. Han tog tag i min arm, jag försökte att kämpa emot, men han var starkare än mej. Han drog med mej in i skogen. Det var mörkt ute så ingen kunde se oss. Han slet av mej byxorna, jag tänkte att han kanske släpper mej tidigare än annars och inte gör lika mycket, om jag skulle försöka att bli hans vän. Han droga av mej min tröja, och började att försöka ta av mej min BH. Han klarade inte att knäppa upp den. Jag sa att jag kunde göra det, också tog jag av mej min BH. Han kysste mej på magen och började leka med mina bröst, han tryckte ihop dom och särade på dem, han klämde på dom så att det gjorde ont. Jag skrek! Han lekte ett tag med mina bröst men sedan droga han av mej mina trosor, och klädde av sej sina byxor och hans Y-front. Han stack in "den" i mej, jag var inte tillräckligt våt. Det sved och gjorde jätte ont. Han fick inte in "den" hur mycket han än tryckte. Han blev arg och började bita på min bröstvårta. Det gjorde hur ont som helst. Jag skrek högre än jag gjort förut!! Han sa åt mej att hålla käften. Jag gjorde som han sa för att jag var tvungen att lyda mitt råd, bli hans vän. Han stack in "den" igen, den gled in. HAN TOG MIN OSKULD!! Efter drygt en timmas smärta och lidande. släppte han taget om mej och började prata vänligt. Han sa: "Förlåt, ser du inte vad jag har gjort. Jag tänker ta självmord!..". Jag sprang iväg. helt naken, jag sprang hem.

- Men guud!! Det är ju hemskt, Åhh Charlotte.. Stackars lilla gumman!! sa jag tröstande medan jag grät och kände hennes smärta.
- Har du ringt polisen? frågade jag
Hon tittade på mej och sa:
- Jag vågar inte, om dom fångar honom kan jag inte gå till domstolen. Jag kan inte stå öga mot öga med honom.
- Men Charlotte.. Tycker du att han ska kunna terrorisera fler tjejer eller kvinnor? sa jag men gäll röst.
Hon funderade en stund.
- Jajaa.. Jag ringer väl till polisen då! fräste hon och log.
- Men du ska vara med i domstolen!! sa hon allvarligt.

Kommentarer
Jaaa.. den var väl ganska så bra men den skulle kanske vara lite mer detaljerad och längre..
Skrivet av: johanna_med_stort_J(T25) 2007-01-02 22:30

COPYRIGHT © Lyriksidan 2018 - info@lyriksidan.se - Texter ägs av respektive författare