Övrigt / Humor

Text: Huset

Det var en gång ett folkrikt hus som alla flyttade från kortare som det flyttade ut monster från. Sen sprang en vuxen ut. Sen tändes inget mörker och stängdes en grind. In gick en cowboy som saknar glad mun och en kniv som återupplivade den vuxna. Mamman födde den vuxna innanför huset. Sen gick cowboy'n och klappade mamman på benet.

Då hon satte på bandaget hoppade det in stora röda skinnbaggar. På måndagen då hon hade vaknat gick det ett grönt spöke som skördade en växt på armen. När hon somnade hade det förminskats ett träd på armen. Sen satt spöket på trädet så mjukt att det slutade kräkas. Sen förde spöket henne från huset. Sen gick det ett monster som hade ett grönt öra. Sen sög monstret is av henne så hon föddes. Sen var hon ett spöke. Då det slutade regna gick det ett regnspöke och återupplivade 3334 djur. Förra dagen var det bergs-in-tjänst i Danmark. Sen var det ett månförstenande men halva monsterhuset sprang lagat. Sen blev drottningen resande och tog ner en eldmasserare och högg i universum så det lagades.

Sen förintades ett spöke från månen April. Sen hade han trevligt. När drottningen hade klappat upp ett djur och släppte hjärtat och hämtade upp det ifrån havet. Sen gick det ner en eldkanin och sög eld under drottningen.

Kommentarer
Roligt
Skrivet av: gamlamannen(K72) 2008-04-22 08:40
Fantastiskt bra skrivet! Skriv fler texter! :) ,, Mona
Skrivet av: Mona(T58)Donerande medlemHar foto 2007-12-14 19:06

Carl(K28)

Information
Skapad:
2007-01-16 15:24
Besök:
2340
Poäng:
6 (1 röst)
Besökare:
dennadära(T34)Har foto
sara_carita(T31)
MärtaLinn(T)
Mona(T58)Donerande medlemHar foto
arne(K)Har foto
trannel(K)
gamlamannen(K72)
HubbaBubba(T24)Har foto

COPYRIGHT © Lyriksidan 2018 - info@lyriksidan.se - Texter ägs av respektive författare