Noveller / Verklighetsbaserat

Novell: Ta av dig masken och älska mig som du gjorde inatt

Klockan var över midnatt och jag vaknade av att du lade huvudet på mitt bröst, dina bruna lockar täckte min nakna överkropp och mina armar omfamnade dig. Vi var som perfekt passande pusselbitar, som dag och natt, min spegelbild. Du var allt jag någonsin önskat och allt jag aldrig hade kunnat hoppas på. Min dröm, som skyddade mig från nattens mörker och höstens kyla. För med dig blev allt ljust och med varje andetag du tog mot mitt bröst växte värmen inombords. Värmen producerades i hjärtat och spred sig därefter ut i hela kroppen.

Fast egentligen var vi inte de där perfekta pusselbitarna, vi kanske passade perfekt ihop men vi kom från olika pussel som inte var menade att blandas med varandra. Det är bara nu och här som den nakna sanningen yttras, mellan de elektriska stötarna av ultimat kärlek som utgör Amors himmelrike. Men när vi lämnar rummet så tar vi på oss masken igen, masken som säger att vi enbart är vänner.

När jag älskas utav dig vill jag berätta för hela mänskligheten och allt därtill hur lycklig jag är. Men jag kan inte berätta att när min kärlek kolliderar med din så hittar jag min väg i mörkret, i livet. Jag kan inte heller berätta för någon att när jag såg dig första gången så tappade jag fotfästet och 75 % av min hjärnkapacitet.

Allt är teater, men också en så himla ärlig sanning

För du är min bästa vän och jag älskar dig.
Vi är en hemlig och älskvärd dröm uppe i kärlekens hav. För i Amors himmelrike finns inte namn eller könsbenämning, bara vi i en älskvärd dröm.

Älska mig lika mycket idag som igår och imorgon som idag så ska jag lova att inte skrämmas av fördomarna som spottas på mig.

För jag älskar dig

Kommentarer
Vacker och ditt språk är underbart :)
Skrivet av: Lua(T30)Har foto 2008-05-02 12:23
Åh vilket underbart språk, och vilken rytm i texten!!!! vackert!
Skrivet av: solqvinna(T63) 2007-08-28 00:06

Information
Skapad:
2007-08-13 15:01
Besök:
2855
Poäng:
Ingen har röstat
Besökare:
airhead(T28)Har foto
solqvinna(T63)
ruki(T)
madebygod(T29)
westesson(T27)
Korken(T)
trannel(K)
Lua(T30)Har foto
arne(K)Har foto
ericasvensson(T)Har foto
HubbaBubba(T26)Har foto
ELMasri(K36)Har foto
Miimz_91(T)
sheerii(T)

COPYRIGHT © Lyriksidan 2021 - info@lyriksidan.se - Texter ägs av respektive författare