Övrigt / Annat

Text: Det ödet bestämt..

Hon vände sig aldrig om igen, hon hade fått nog av tårar och dåligt samvete.

Den här gången skulle det vara på riktigt tänkte hon för sig själv, hon tänkte det så högt att det uttalades som att det hade sagts rakt ut. Den här gången Är det på riktigt. Hon visste att hon hade sagt det så många gånger förut men inom sig så visste hon att det var sanning hon talade.

Hon kände lättheten kring hennes hjärta, allt var så självklart, hon blev förvånad själv över känslan av att flyga fram. Men det var så enkelt att följa sin inre röst, den som talade till henne varje dag, hade nu rätt i allt den sa, det fanns inga tvivel, inga besvärande frågor som ej gick att svara på endast lättsamhet över att följa sitt hjärta.

Detta var mitt öde, det var bestämt från allra första början, hon kände det nu och förstod vad ödet hade menat. Skärrad av sin iver och med adrenalinet pumpandes i hennes ådror drog hon en stor suck, tänk att det faktiskt hände, detta otroliga, något hon alltid hade vetat om skulle hända men som hon ändå aldrig riktigt vågat hoppas på. Hon log för sig själv och lyckan spred sig i hennes bultande hjärta..

Kommentarer
- Kommentarer saknas

Maria(T39)Har foto

Information
Skapad:
2011-02-17 21:29
Besök:
2000
Poäng:
Ingen har röstat
Besökare:
nico(K45)Har foto
HubbaBubba(T26)Har foto

COPYRIGHT © Lyriksidan 2021 - info@lyriksidan.se - Texter ägs av respektive författare