Övrigt / Artiklar

Text: 300 bilbränder,massor av bråk och elände.

300 bilbränder,massor av bråk och elände.

Är detta ett drömscenario från politiker håll? Vad det det här som skulle göra att vi i Sverige borde ta emot så många flyktingar? Finns det ingen känsla från politiskt håll att dett är en katastrof. Man tänker varje dag att brinner min upp nu. Varför i himmelens namn ska man ta emot så mycket människor som man inte klarar av? Polisen står ju handfallen ibland och tror att man kan bjuda på korv medan dessa förrövare kastar stenar. Det går ju inte att säga att denna politik har varit en succé. Det kostar åtskilligt med pengar och faktiskt är det så att alla har inte rätt att vara här. Så många som är här under jorden hur ska de försörja sig? Då blir det kriminalitet.
Det fasansfulla dådet i Stockhom har ju inte fått några som helt politiska konsekvenser. Att en man som inte ska vara här dödar så många människor borde ju få även politiker att rynka på ögonbrynen. Att man dödar folk på grund av politikers naivitet och slapphet borde naturligtvis reslutera i något straff.
Vårt vackra Sverige har solkats ner av dessa politiker som inte har en aning om hur det är att leva i dessa områden. Att tänka varje dag att något kanske kommer att hända. Otryggheten är ju ett sjäsligt sätt att bryta ner människor. Varför är dessa frågor så heta potatisar? Man måste ju se sanningen i vitögat eller så är man ju helt apatisk. Så det klart att detta borde ge klang i väljarkåren till nästa val. Vi borde inte ha det så. Det hade inte behövt vara så. Eller hur?

Bo Grapenskog

Kommentarer
- Kommentarer saknas

BoGrapen(K71)Har foto

Information
Skapad:
2017-05-31 11:29
Besök:
563
Poäng:
Ingen har röstat
Besökare:
anonym86339(K)

COPYRIGHT © Lyriksidan 2018 - info@lyriksidan.se - Texter ägs av respektive författare