Övrigt / Artiklar

Text: Löfven hur har Ditt Sverige blivit?

Löfven hur har Ditt Sverige blivit?

I ditt Sverige kan inte människor leva på sin pension. Utan de måste göra drastiska åtgärder,sista veckan i månaden kan de inte köpa mjölk till exempel. Är inte detta något av en skampåle? I ditt Sverige finns inga lägenheter till ungdomar,vuxna barn måste bo hemma hos föräldrarna som jag t.ex har två vuxna barn hemma. Hur i all världen ska de kunna bilda familj eller bara jobba när de inte har sin egen plats i samhället.
Ditt Sverige har blivit ett rufflarland det stjäls till höger och vänster. Brottsligheten är ju förödande. Polisen har inga resurser. Känner en man vars sommarstuga har fått påhälsning tjugofem gånger (25) polisen har inte ens varit där. Stenkastande invandrare, bilbränder,miljöhusbränder,min bakruta på bilen gick i tusen bitar av en sten. Rädslan att bilen ska brinna eller att de häller tändvätska genom brevinkastet och tänder på.Vardagsbrotten klaras ju inte upp mer än 4 procent. Otryggheten är ju en varböld i samhället. När händer detta mig?
Det räcker inte att socialdemokraterna förstörde så många barn i Barnhemmen och fosterhemmen. Nu fick inte ens hälften av de som ansökt om skådestånd,vad är 250.000 för ett förstört liv. Det tror jag inte du kan förstå med en lön på 140.000 i månaden.Medan pensionerade människor får leta pantburkar i papperskorgar.
Såjag tycker inte du Lövfen att du ska slå dig för bröstet. Utan här borde nog vara lite självkritik. Man kan inte plåstra om ett land med skatt på allt. Tänk att 75 procent lägger vi i skatt,då blir det inte mycket över i plånboken. Så man undrar egentligen hur Ditt Sverige kunde bli så här.

Bo Grapenskog

Kommentarer
- Kommentarer saknas

BoGrapen(K71)Har foto

Information
Skapad:
2017-07-25 20:38
Besök:
467
Poäng:
Ingen har röstat
Besökare:
- Ingen än...

COPYRIGHT © Lyriksidan 2018 - info@lyriksidan.se - Texter ägs av respektive författare