Om Lyriksidan

Lyriksidan är ett ideellt projekt som är skapat för att ge nya möjligheter till alla skriv- och läslystna människor ute i landet. Här finns möjlighet att göra sina verk synliga för andra och kanske få en och annan kommentar på sitt verk med konstruktiv kritik. Det finns även möjligheter att kommunicera mellan de medlemmar som finns genom ett meddelandesystem. För att kunna hålla sidan igång har vi nu också möjlighet att ta emot donationer, läs mer om det under Donera.

Vi har funnits på nätet sedan 1997, då började vi med en liten sida där vi endast publicerade våra egna dikter, en helt statisk sida alltså med endast dikter. Allt eftersom kände vi att vi ville ge andra möjlighet att också lägga upp sina dikter på nätet, utan att behöva ha en egen hemsida eller blogg. Vi ville också skapa en samlingsplats där medlemmar skulle kunna kommunicera med varandra och lämna kommentarer på andras dikter, detta lyckades vi bra med.

På nya Lyriksidan finns mer än bara dikter, nu har vi även infört noveller och övriga texter och allt ligger i skilda avdelningar vilket gör allting lätt överskådligt. Vi har även många nya funktioner som t.ex. att kunna slumpa fram en text.

Välkommen till Lyriksidan!


COPYRIGHT © Lyriksidan 2019 - [email protected] - Texter ägs av respektive författare