Övrigt / Artiklar

Text: S: Under parollen tryggare Sverige,en skymf.

S: Under parollen tryggare Sverige,en skymf.

Sossarna tar till epitetet tryggare Sverige. Det är ju ett hån mot det svenska samhället. Det är ju S och dess regering som har ställt till det så här. Man kan inte ta in så många människor,inte veta vad de kommer ifrån eller deras identitet. Jag kan inte förstå varför vi ska ta hänsyn till dessa människor. De tar ju inte hänsyn till oss. De bränner bilar,våldtar,rånar,misshandlar. Hur kan man då lita på ett parti som S när de har gjort så mycket elände genom åren. Lobotomi, barnhemsbarnen,de skrev Jude i passen. De hade rasbiologinstitut. Man kan tro att det är nazisterna,nej detta är sossarna i grunden.
Tänk själv att man kan inte vara säker på att ens bil står kvar utan att den brinner. Ingen vågar gå ut på kvällen då blir man rånad,som en äldre dam sa: Vilket samhälle det har blivit,man är inte ens trygg i sitt hem. Hon kände någon dam som hade fått besök av någon bandit som talade bruten svenska.
Jag kan inte riktigt förstå svenska folket. De har ju sett att allt fallera i Sverige. På landsbygden måste unga människor flytta med unga invandrare kan bo där med bidrag. De pratar om svenska värderingar och de undrar vad det är. Vet man inte det så är man inte en "riktig" svensk. Det sitter någonstans i själen.
Bostadssituationen är ju under all kritik. Studenter får inga lägenheter medan människor från andra sidan jordklotet får det. Man måste väl se till sina egna innan man gör något annat. Hur många ungdomar bor hemma för att det finns inga lägenheter. Jo,det finns men de går till invandrare. Då undrar man ju varför?
Det som måste göras nu är att Lövén och hans gelikar ska bort från makten. Vi kan inte ha det så här. Miljöpartiet med så lite röster ska styra Sverige,det är patetiskt och skulle inte få vara så. Vill de ha igenom något så säger de: Går ni inte med på det så blir det regerings-kris. Ett sådant klimat och nästan till utpressning är väl inte meningen att det ska vara.
Folk måste ju se vad som händer med Sverige. Stupet som vi står framför är: Ett steg framåt,då är ju allt slut. Men förhoppningen är att steget blir tillbaka och räddas av andra partier.
Det är viktigt att man röstar så gå och rösta och rösta på det parti du tror kan lappa ihop detta sönderrivna samhälle.

Bo Grapenskog

Kommentarer
- Kommentarer saknas

BoGrapen(K72)Har foto

Information
Skapad:
2020-12-03 22:49
Besök:
116
Poäng:
Ingen har röstat
Besökare:
- Ingen än...

COPYRIGHT © Lyriksidan 2019 - [email protected] - Texter ägs av respektive författare