Välkommen till Lyriksidan  


INLOGGNING
Användarnamn:

Lösenord:
Kom ihåg mig
Registrera dig GRATIS >>
Glömt lösenordet? >>

Undrar du var menyn är? Den har flyttat upp lite på sidan, det är ganska svårt att missa den :D
Donera pengar till Lyriksidan


SÖK
Sök efter:

Sök i:

Övrigt / Artiklar


BoGrapen(K66)Har foto

Profil

Övriga verk

Anmäl texten

Information
Skapad:
2021-05-29 21:38
Besök:
237
Poäng:
Ingen har röstat
Besökare:
KalleKulting(K)
Det är sorgligt att se hur Sverige har blivit.

Det är sorgligt att se hur Sverige har blivit.

Det är inget som fungerar i det här landet. Allt har blivit mycket sämre och den uppfattningen som man har efter har levt ett liv i Sverige, är att det är sorgligt att det har blivit så här. De som har åstadkommit detta är ju naturligtvis politikerna. Det borde finnas en kommunion som tar fram alla misstag politiker har gjort. De borde naturligtvis stå till svars för detta. Man gynnar sig själv och bryr sig inte om konsekvenserna. När man inte når gräsrötterna utan står själva som en Allsmäktig, då blir resultatet så här.
Skolan fallerar,äldrevården fallerar, dessa människor som har arbetat och slitet för detta land borde bli mer respekterade. Det är ingen försöksklinik för arbetssökande utan det ska vara yrkesmänniskor. Vi lever under ett skattetryck som hänger sm en kvarnsten runt halsen. Man får snart säga vad är det inte skatt på? Men den mänskliga faktorn som te.x. Ungdomar som mår sämre och sämre i Sverige. Detta uppmärksammas inte av politiker. Eller den höga arbetslösheten, bostadsbristen. Den enda gång de kommenterar detta är när de själva ska få politiska poäng. Yttrandefriheten får en törn varje dag.

En hel generation har fått sätta sina liv och sina drömmar på något som politiker leker med. En människas liv i Sverige är inte värt mer än dammet under skorna. Hur ska unga människor har ett förtroende och känna stolthet för sitt land när de inte får visa det. Är det inte en mänsklig rättighet att få en lägenhet och ett arbete? Är det ungdomarnas fel att de inte kommer upp till den standard i skolan? Nej, det är absolut lärarnas. Kompetensen är för dålig. Vi var inga ljushuvuden när jag gick i skolan. Men alla kom ut med betyg som var fullständiga.
Man hade faktiskt inte kunnat ana i sina drömmar att Sverige skulle bli så här. Vårt Sverige som har varit så bra,är så vackert,blir skändat så till grunden. Det är oerhört sorgligt att beskåda. Hade de gamla politikerna från förr vaknat upp eller de människor som slet sig fördärvade för detta land. Skulle nog inte tro sina ögon.

Man kan inte äta upp kakan och ha den kvar. De senaste dagarnas upplopp med bilar som brinner och förskolor som man helt enkelt sätter eld på. Detta är naturligtvis resultatet att det är för stor invandring. Ingen kan på ett relevant sätt säga att detta är sunt. Man måste ju ta hand om människorna. När det inte finns utrymme så finns det inte. Vi ungdomar som växte upp på 50-60-talet var också frustrerade men inte brände vi några bilar eller förskolor.
Valet 2014 måste ju bli en vändpunkt för detta land. Annars tror jag att Skeppet Sverige sjunker med man ock allt. Det behövs en ny kapten som kan föra detta skepp i land och kan reda ut stormar, när det inte finns några livbåtar. Man gråter över att det har blivit så här. Ett blomstrande Sverige har vissnat ner.

Bo Grapenskog
Kommentarer
- Kommentarer saknas
COPYRIGHT © Lyriksidan 2013 - [email protected] - Texter ägs av respektive författare