Övrigt / Artiklar

Text: 328.000 fattighetspensionärer i Sossarnas anda

328.000 fattighetspensionärer i Sossarnas anda

Solidaritet var ju Palmes signum och var finns denna solidaritet i dag? Ett land som Sverige som har råd att lägga ut åtskilliga hundra miljarder på flyktingar,har inte råd att ge fattighetspensionärerna en vettig pension. Människorna har jobbat och slitet ett helt liv och få ut korvören i pension. Borde man inte inom S, skämmas över en sådan viktig sak? Eller tycker inte ledningen att människor är värda det i sitt eget land?
Man borde nog beakta vad Socialdemokratin har ställt till med under dessa år de har haft makten. Att man sen allierar sig med ett flumparti som Mijöpartiet som har så lite röster ska kunna ställa till så mycket elände. Det borde ju vara demokrati-folkstyre men man måste nog ta demokratin med en nypa salt. Det borde inte vara så att småpartier har så stor makt. Folkets röster borde naturligtvis synas också i det verkliga livet,varför har man då val om man inte gå efter folkets val.
Vem har sagt att vi ska ta hand om Afganska barn? Vad kostar detta och vad har det kostat. Ömmande omständigheter säger ett småparti som heter Centern. Annie Lööf var fanns dessa ömmande omständgheter när vi barnhemsbarn skulle få ett skadestånd av staten för att vi blev stulna på våra liv. Då hörde jag inget från denna Lööf. Men tyvärr är vi ju bara barn från Sverige.
Allt går på kryckor i Sverige. Sverige är ett sjukt land ta tempen så finner du snart att landet har feber. Man ska inte behöva gå till en utländsk läkare som säger att han ska googla om sjukdomen. Man blir helt förstummad. Ett liv i Sverige är inte värt dammet under skorna. Det som är värt något är allt som kommer från utlandet. Så antisvenskt allt har blivit med PR som liknar nazisternas propagandaapparat.
Sverige är ett fantastiskt vacker och härligt land. Men tyvärr har ju dessa politiker raserat det vi trodde på. Finns inte en politiker man kan lita på i dag. Det är bara ett spel för galleriet. De bryr sig inte om dessa människor som har byggt upp detta land. En orättvisa av högsta dignitet har ju förorsakat psykiska problem överhuvudtaget. Allt är så tråkigt,skatter över öronen,myndigheter som är rena betongklossen. Hur i all världen kan människor rösta på ett parti som S som har ställt till med så mycket elände genom åren. Är det skygglapparna som sitter i vägen?

Bo Grapenskog

Kommentarer
- Kommentarer saknas

BoGrapen(K72)Har foto

Information
Skapad:
2021-05-06 02:11
Besök:
856
Poäng:
Ingen har röstat
Besökare:
- Ingen än...

COPYRIGHT © Lyriksidan 2019 - [email protected] - Texter ägs av respektive författare