Övrigt / Artiklar

Text: Reklamens förbannelse!

Reklamens förbannelse!

Ishockeyn är i full gång och reklamen gör en tokig. Samma skit om och om igen. Man undrar om detta genererar något? Man blir ju bara förbannad,jag skulle inte köpa något av reklamens förbannelse. Det är ju så att,köp konserverad gröt. I detta sammanhang så skulle naturligtvis Sveriges landslag ses av alla och i en kanal fri från reklam. Så är det i våra nordiska länder. Men det klart som allt i Sverige är ju inte Sverige bra i politikers hjärna. Och absolut inte folket.
En sak till:
Varför ska de stå och babbla i över en timme innan matchen börjar? Är det för de ska synas och höras? Är de så kära i sig själva att de måste se och höra hur bra dem är. Detta är helt patetiskt. Detta analyserande är ju inte klokt. Ska de köra om dessa avsnitt så de ser dem i sömnen också. Det premära är ju själva ishockeyn. Och då bör man kommentera matchen inget annat.
Vi ishockey-vänner vill se matchen och inte hur de höll klubban när de gjorde målet. Man visar också bokstavligen hur man gör och inte gör. Detta blir lite av löjans skimmer.
Nej reklamens förbannelse är inte bara i ishockeyn utan över huvudtaget. Man blir så trött på det. Ser man en film som är kanske 1,30 så blir den över 2 timmar med reklam. Reklamen tar ju bort det som är spännande. T.o.m. när de skulle spela upp Sveriges nationalsång i ishockeyn kom de in för sent in. Det är absolut att häda. Inget är så känslomässigt som när de spelar nationalsången.
Vi skallar:
Reklamfri ishockey åt oss alla

Bo Grapenskog

Kommentarer
- Kommentarer saknas

BoGrapen(K72)Har foto

Information
Skapad:
2021-05-15 03:31
Besök:
292
Poäng:
Ingen har röstat
Besökare:
änglavingen(T41)

COPYRIGHT © Lyriksidan 2019 - [email protected] - Texter ägs av respektive författare